Diensten

Bij mij kan je terecht voor jouw website project van A tot Z. Ook wanneer je een Drupal web developer nodig hebt om jouw project af te werken, ben je bij mij aan het juiste adres! 

Website

Is jouw website aan vernieuwing toe? Of ben je een start-up die zijn eerste stap zet in het digitaal overbrengen van zijn boodschap? Ik zorg voor een website op maat dat volledig in de identiteit van jouw bedrijf past. Samen starten we altijd met een verkennend gesprek waarbij we het doel van de website in kaart brengen. Hieruit volgt dan een gepaste offerte op maat.
Dankzij het gebruiksvriendelijke CMS ben je in staat om jouw website volledig zelf aan te passen. Zo zorg je dat jouw bezoekers steeds up-to-date informatie krijgen.

Webshop

Ik zorg ervoor dat jouw product online verkocht kan worden via een volledig zelf-aanpasbare webshop. Je kan zelf heel gemakkelijk producten beheren via het achterliggende systeem. Via dit systeem kan je ook op een efficiënte manier jouw bestellingen beheren. De mogelijkheden zijn oneindig. Van een gewone e-commerce webshop tot een volledig op maat gemaakt klantenportaal waarbij jouw klanten  op een gepersonaliseerde manier hun bestelling kunnen plaatsen. Ook koppelingen met CRM, ERP of andere pakketten zijn perfect mogelijk.

API-Koppelingen

Gebruik je een ERP en wil je de producten uit dit platform automatisch op jouw website of webshop plaatsen? Moeten de leads van jouw website automatisch in jouw CRM platform terecht komen? Ik zorg voor een naadloze connectie tussen jouw website en het ERP of CRM systeem dat het hart is van jouw onderneming.

Freelance

Op zoek naar een full-stack freelance developer? Ik ben een Drupal developer en kan op freelance basis aan de slag gaan. Is het nu op korte termijn als extra hulp of als vaste partner om projecten volledig tot een goed eind te brengen? Alles is bespreekbaar.

 

Heb je een project in gedachten?

Heb je een prangende vraag over jouw project of ben je op zoek naar een betrouwbare partner?
Wat het ook is, ik hoor het graag!
 

Contact opnemen